tiistai 19. tammikuuta 2021

Tamperelainen kuntavaltuutettuehdokas Tampereella: Lehto Seppo pro sananvapaus perusoikeudet ja yhdenvertaisuus: Olkoon Suomi suomalaisille paras maa, nyt alkaa olemaan arvot nurinkurin erilaisina etuisuuksina opinnoissa, asunnoissa etc toiseuden erustajille (Jätän tarkoituksella ruottilaina d-kirjaimen monasti pois)

Tampereen tamperelainen kuntavaltuutettuehdokas Tampereella 2021

Lehto Seppo pro sananvapaus perusoikeudet ja yhdenvertaisuus: 

Olkoon Suomi suomalaisille paras maa, nyt alkaa olemaan arvot nurinkurin erilaisina etuisuuksina opinnoissa, asunnoissa etc toiseuden erustajille (Jätän tarkoituksella ruottilaina d-kirjaimen monasti pois)



Tamperelainen valtuutettuehdokas suojeluskuntavihreä oikea vaihtoehto äärimmäisenä oikealla ehdokaslistoissa, suojeluskunta-arvoin "Valkoinen Mannerheim"

On syytä Tampereen kaupunginvaltuuston ja pormestarin tunnustaa tosiseikat holtittomasta kaupungin pilaamisesta kelvottomalla kaavoituksella ja matuinvaasion hamuamisesta. Vrt Espooseen ja kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän lausumaan.




Lehto Seppo pro sananvapaus perusoikeudet ja yhdenvertaisuus Tampereen kunnallisvaaleissa 2021 ja kaupunginvaltuustossa työtä sinun ja lastesi hyväksi. 


Palautetta suoraan Seppo Lehdolle tunnettuun e-mailiinsa: vapaussoturi(at)gmail.com 
------------------
Kun äänestätte Seppo Lehdon valtuutoon tulette varmasti kuulemaan Suomenmaan jämäkimpiä puheenvuoroja tamperelaisten etua vaalimaan. Tämä on lupaus.
-----------------------------------

Ei kommentteja: